Damp

  Sikkert og effektiv til dine gulve 
  Let at rense og rengøre hårde gulve uden brug af skrappe kemikalier. Ingen spande og spildt vand, fyld kun vand til damprenseren og du er klar. Giv din familie det rene hjem, de fortjener.

  Stangstøvsugere

  Uden ledning gør det nemmere
  tager sig af alt det du hader ved støvsugning og får det til at forsvinde. En kraftfuld rengøring er nu tilgængelig med en letvægts, ledningsfri støvsuger. Stangstøvsugere vil gøre din daglige rengøringsrutine meget nemmere og giver dig den kraft, du har brug for i et kompakt og let design.

  Fejemaskiner

  BISSELL arven
  Lige siden Anna og Melville Bissell patenterede fejemaskinen i 1876, har den været standardmodellen til nem rengøring. Hvad enten den er genopladelig eller manuel, vores fejemaskiner fungerer på mange forskellige overflader, så de er ideelle til daglig brug. Smid din kost og fejebakke ud og gør dit hjem nemmere at gøre rent.

  Våde Cleaners

  ¡Una excelente limpieza! ¡Todo en Uno, limpiador de Multisuperficies! Crosswave™ es un limpiador 3-en-1 de multisuperficies hecho para vidas atareadas. Pregunte a un experto y él le dará la misma respuesta: "¡Primero aspira el suelo antes de fregarlo!" Crosswave™ hace los tres pasos al mismo tiempo y, es adecuado para todos los suelos sellados y alfombras de su casa.

  Tilbehør

  Hos BISSELL er vores mål at give dig alle de nødvendige værktøjer og tilbehør, som du har brug for til at rengøre dit hjem effektivt og med overbevisning! Uanset om du forsøger at finde den bedste måde at tackle hverdagens snavs og pletter, eller er har rengørings/generelle organisatoriske spørgsmål, er vi her for at hjælpe dig!

  Spot Cleaners