Damp

  Sikkert og effektiv til dine gulve 
  Let at rense og rengøre hårde gulve uden brug af skrappe kemikalier. Ingen spande og spildt vand, fyld kun vand til damprenseren og du er klar. Giv din familie det rene hjem, de fortjener.

  Stangstøvsugere

  Uden ledning gør det nemmere
  tager sig af alt det du hader ved støvsugning og får det til at forsvinde. En kraftfuld rengøring er nu tilgængelig med en letvægts, ledningsfri støvsuger. Stangstøvsugere vil gøre din daglige rengøringsrutine meget nemmere og giver dig den kraft, du har brug for i et kompakt og let design.

  Fejemaskiner

  BISSELL arven
  Lige siden Anna og Melville Bissell patenterede fejemaskinen i 1876, har den været standardmodellen til nem rengøring. Hvad enten den er genopladelig eller manuel, vores fejemaskiner fungerer på mange forskellige overflader, så de er ideelle til daglig brug. Smid din kost og fejebakke ud og gør dit hjem nemmere at gøre rent.

  Vådstøvsuger

  En stor hjælp til rengøringen! Alt-i-en Multi overfladerenser! Crosswave™ er 3-i-1 multi overfladerenser lavet til dem der har et travlt familieliv. Spørg en ekspert og de vil give det samme svar: "Støvsuge først gulvet, før det vaskes!" Crosswave ™ gør alle de tre trin på samme tid, og det velegnet til alle forseglede gulve og løse tæpper i dit hjem!

  Tilbehør

  Hos BISSELL er vores mål at give dig alle de nødvendige værktøjer og tilbehør, som du har brug for til at rengøre dit hjem effektivt og med overbevisning! Uanset om du forsøger at finde den bedste måde at tackle hverdagens snavs og pletter, eller er har rengørings/generelle organisatoriske spørgsmål, er vi her for at hjælpe dig!

  Spot Cleaners