• slide 1

  Damp,
  er den mest naturlige rengørings
  metode.

  Klar til at gøre rent på under 30 sekunder, fjerner hverdagslivets snavs og eliminerer mange usynlige mikrober og bakterier. Giv din familie det rene hjem, de fortjener.

Lift-Off

Multifunktionel damprenser

Med 2 maskiner i 1 får du en kraftfuld dampmoppe til forseglede, hårde overflader og en transportabel håndholdt damprenser, som er perfekt til køkkener, badeværelser og fuger.

Readyin30seconds_DA
Steamcontrol_DA
22minutespertank_DA
1600wattssteampower_DA

Brugervenlighed

Fjerner 99,9 % af bakterier og bakterier, når den bruges som angivet

Indeholder flere redskaber til at hjælpe dig med at rense endnu mere med damp

Med variabel dampstyring kan du styre damptrykket

Nemt at fylde dampmoppens vandtanken ved håndvasken uden brug af kopper eller tragte

Kan komme under og omkring møbler og andre vanskeligt tilgængelige steder

100% kemikaliefri damprensning

Effektivt 1500 W flash-varmesystem giver super opvarmet damp og er klar til brug på 30 sekunder

Med manuel variabel dampstyring kan du indstille damptrykket, så det passer til forskellige overflader i hjemmet, med damp efter behov knappen kan du kan selv bestemme, hvor og hvornår du vil have damp

Indeholder to cirkulære skurebørster, fugerengøringsværktøj, vinduesgummiskraber, flad overfladepude med to rensepuder til at hjælpe dig med at gøre mere rent med damp

* Når den bruges som angivet

Tekniske specifikationer

Overflade Forseglede, Hårde gulve, Kortluvede tæpper, Væg til væg tæpper
Farve Hvid & rød
Watt-effekt 1500 W
Damp driftstid 20-25 minutter (afhængigt af opsætning/brug)
Klar til brug på 30 sekunder
Variabel damp Ja
Varmeapparat Flash varmesystem
Vandtank kapacitet 0,57 l
Aftagelig vandtank Ja
Dampfilter Ja - udskiftelige
Teleskophåndtag Kan fjernes for nem opbevaring
Damp efter behov udløser Ja
Moppepuder 2 x moppepuder (1 x fin / 1 x skrubbepude)
Moppepude indhold hvid flad pude - 80% polyester, 20% polyamid hvid/grå - Polyester 58% polypropylen 42%
Ledningslængde 7,6 m
Vægt 4,2 kg
Nem drejefod Ja
Fodtype Stort, aflangt design
Fastsiddende slange Ja - 1,5 m
Værktøjer 2 x Cleaning Brush heads / 1 x Grout brush / 1 x Window Squeegee / 1 x Flat Surface Tool / 2 x Flat Surface pads

Anbefalet til dig...

 • Børster - Lift-Off Steam Mop
 • Moppepuder - Lift-Off Steam Mop
 • LIFT-OFF STEAM MOP™
 • Demineraliseret vand med duft af forårsbrise.
 • Demineraliseret vand med citrusduft
Her køber man »

Ofte stillede spørgsmål

Lift Off Steam Mop – bankelyde

Bankelyden er helt normal. Sådan lyder pumpen, når den prøver at trække vand gennem maskinen. Det sker første gang, maskinen bruges, hver gang den løber tør for vand, hvis den står i en længere tidsperiode, hvor vandet får lov til at fordampe, eller hvis du bruger et nyt filter. Hvis det er første gang, du bruger maskinen, skal du holde udløseren nede, indtil lyden stopper. Det kan tage op til 1½ minut. Hvis det IKKE er første gang, du bruger maskinen, er det fordi, vandet ikke komme igennem. Sørg for, at der er vand i beholderen, og at filteret sidder korrekt uden nogen åbninger. Hvis enheden har stået i længere tid, skal du holde udløseren nede i 30 sekunder. Det bør løse problemet.

Lift Off Steam Mop – lækager mellem filter og maskine

1) Kontrollér filteret for at sikre, at det er skubbet sikkert på plads på enheden.
2) Kontroller filterets forbindelsesstykke. Hvis det er gået i stykker inden i modtageren, kan du forsøge at fjerne stykkerne fra modtageren vha. af en lille skruetrækker. BEMÆRK: AFBRYD MASKINEN, INDEN DU FORSØGER AT FJERNE DET ØDELAGTE FORBINDELSESSTYKKE. Filteret er ikke en garantidel. Kontakt BISSELL, hvis du ikke kan fjerne det.
3) Kontroller filteret for revner eller skader. Udskift om nødvendigt filteret.
4) Sørg for, at gummiringen er på plads. Hvis den mangler, skal du bestille et nyt filter.
5) Kontrollér, om der er deformiteter, hvis gummiringen er på plads. Hvis du bruger andet end vand i beholderen, deformerer det gummiringen. Eddike medfører deformitet. Andre opløsningsmidler kan medføre, at gummiringen og/eller andre dele af maskinen nedbrydes. Brug KUN vand til at fylde beholderen som beskrevet i vejledningen. Kontakt BISSELL, hvis du fortsat har problemer med din maskine.

Lift Off Steam Mop – lækager mellem beholder og filter

Hvis der lækker vand, skal du sikre, at det ikke kommer fra bunden af filteret.
1) Sørg for, at filteret sidder korrekt.
2) Kontroller beholderen og dækselindsatsen for at se, om der er skader, eller om de er samlet forkert. Dækslet på denne model skal sidde helt tæt.
3) Kontroller beholderen og filteret for at sikre, at de er skubbet sikkert på plads på enheden uden mellemrum.
4) Kontroller filteret for revner eller skader.

Lift Off Steam Mop – ingen strøm

1) Kontroller hele strømkablet for skader. Kontakt BISSELL, hvis der findes skader.
2) Sørg for, at enheden er tilsluttet en fungerende stikkontakt.
3) Sørg for, at dampmoppen har haft rigeligt med tid til at varme op, inden du bruger den.

Kontakt BISSELL, hvis du fortsat har problemer med din maskine.

Lift Off Steam Mop – ingen damp

BRUG IKKE EDDIKE ELLER ANDRE VÆSKEOPLØSNINGER END VAND I TANKEN. Kontrollér følgende:
1) Er der modstand i udløseren? HVIS IKKE: håndtaget er ikke samlet korrekt. Træk strømkablet ud af stikkontakten, og fastgør håndtaget igen. Træk enhedens stik ud, og saml håndtaget igen HVIS JA: kontrollér filteret... a) Fjern filter. b) Kontrollér, om der er revner på siden eller i toppen af filteret. Kontrollér hele filteret, og se, om der er revner i plasticformens samlinger. De kan være svære at se, så inspicér filteret i et godt oplyst område eller rum. Hvis der er revner, skal filteret udskiftes.

2) Kontrollér filterpartiklernes farve – filterpartikler bør være grønne. Hvis filterpartiklerne er blevet blå, skal filteret udskiftes. Destilleret vand kan bruges for at optimere filterets ydeevne.

3) Kontroller filteret for at sikre, at det sidder korrekt, og at forbindelsesstykket er intakt. Det kan være nødvendigt at skubbe filteret ind, indtil der ikke længere er noget mellemrum mellem filterets bund og maskinen.

4) Sørg for, at beholderen er fyldt med vand i stuetemperatur, og at dækslet er installeret korrekt. Dækslet på denne model skal sidde helt tæt. Kontroller dækslet over en vask. Hvis det ikke frigiver vand, skal det måske udskiftes.

5) Kontrollér, om klar-til-brug-lampen lyser. Det kan tage op til et minut at opvarme varmelegemet. Hvis klar-til-brug-lampen ikke lyser... Sørg for, at strømkablet er tilsluttet en fungerende stikkontakt. Kontakt BISSELL, hvis klar-til-brug-lampen ikke tænder efter et minut, og/eller enheden ikke varmer op. Hvis den blå klar-til-brug-lampe lyser:
a) Tryk på udløseren. Det kan i starten tage op til 2 minutter, før der kommer damp.
b) Tag beholder og filter af enheden, og kontrollér for damp ved at hælde en smule koldt vand i hullet, hvor filteret slutter til enheden, og tryk på udløseren i op til 2 minutter. Sørg for, at beholderen er sluttet til den nederste del, inden du kontrollerer for damp. Hvis der IKKE er damp, når du hælder vand i filterhullet, skal du fjerne moppehovedet og kontrollere for damp ved sprøjtedysen ved at fjerne en enkelt skrue ved enhedens nederste del. Sørg for, at beholderen er sluttet til den nederste del, efter moppehovedet er fjernet, inden du går videre. Hvis der IKKE er damp, når moppehovedet er taget af, skal du trække stikket ud og rense sprøjtedysen med en papirclip. Sørg for at fjerne beholderen, inden du renser sprøjtedysen. Kontakt BISSELL, hvis der stadig ikke er damp. Hvis der ER damp, når moppehovedet er taget af, kan moppehovedet være tilstoppet. Hæld hvid eddike gennem toppen af moppehovedet for at fjerne tilstopningen. Hvis der ER damp, når du hælder vand ind i filterhullet, skal du kontrollere, om der er vand i filteret. Når filteret er nyt, kan det tage enheden et par minutter at pumpe vand igennem det. Enheden kan lave en høj lyd, mens den pumper, men den aftager hurtigt. Filtret kan lægges i blød i 10-15 minutter for at gennemvæde det. Kontrollér, om der er modstand i udløseren. Hvis der ikke er nogen modstand, skal du tage det øverste håndtag af og sætte det på igen. Sørg for, at håndtaget sidder helt stramt, så det låses fast. Hvis der ikke er nogen modstand, skal håndtaget udskiftes.

6) Sidder beholderen korrekt på enheden? Du skal høre den give et „klik”, når den er på plads.

7) Fjern beholderen, og sørg for, at slangen på beholderen er låst ordentligt på plads. Hvis slangen ikke er fastgjort ordentligt på den nederste del, skal du sikre slangen, og derefter placere beholderen tilbage på den nederste del.

Kontakt BISSELL, hvis der fortsat ingen damp er.

Lift Off Steam Mop – der slipper damp ud fra sideventilen

1) Dette hul er en overtryksventil. Ventilen er designet til at frigive damp, hvis noget blokerer dampens passage i enheden. *ADVARSEL: Dette område kan være varmt*

2) Kontrollér, om der er blokeringer ved sprøjtedysen, når moppehovedet er taget af, ved at fjerne skruen ved enhedens nederste del. *ADVARSEL: Sprøjtedysen kan være varm* Brug en papirclip til at fjerne eventuelle blokeringer fra sprøjtedysen. Sørg for, at beholderen er fjernet, inden disse trin udføres.

3) Kontrollér filteret. Det kan være nødvendigt at udskifte filteret. Hvis filteret er blåt, skal det udskiftes.

Kontakt BISSELL, hvis du fortsat har problemer med din maskine.