• slide 1

  Damp,
  er den mest naturlige rengørings
  metode.

  Klar til at gøre rent på under 30 sekunder, fjerner hverdagslivets snavs og eliminerer mange usynlige mikrober og bakterier. Giv din familie det rene hjem, de fortjener.

Vac & Steam

Alt-i-en støvsuger og dampmoppe

Spar tid. BISSELL Vac & Steam alt-i-ét støvsuger og dampmoppe støvsuger og damper samtidig eller hver for sig, de elektroniske 'one touch' fingerbetjente knapper i håndtaget gør det nemt at skifte fra støvsuger til damp eller at bruge begge dele. Få arbejdet gjort uden brug af skrappe kemikalier.

Readyin30seconds_DA
Cyclonicvacuumaction_DA
15minutespertank_DA
Steamcontrol_DA
2in1actionsavestime_DA
WetDryseparation_DA
Easilyremovemoppadtray_DA
HardFloorsSafe_DA

Brugervenlighed

Læg den beskidte moppe væk og spring de skrappe kemikalier over. Renser og desinficerer fordi den super-opvarmede damp nedbryder snavs, pletter og bakterier og efterlader overflader helt pletfri. Dræber 99,9 % af alle bakterier og bakterier i hele hjemmet kun med brug af vand.

Tør-tank-teknologi holder hele tiden snavset i affaldsspanden helt tørt og væk fra dampen. Den nemme tømningsknap funktion gør rensning efter brug enkel og nem

To støvsugerfiltre - skum og plisseret, er både vaskbare og fanger fint støv og snavs og sender dermed ren luft tilbage i rummet

Der er et indbygget vandfilter, som fjerner eventuelle urenheder i vandet, hvilket beskytter din maskine

Nem at bruge med elektroniske fingerspids-betjeningsknapper i håndtaget, som gør det nemt at skifte fra støvsuger til damp, eller anvendelse hver for sig, knapperne styrer også damp efter behov funktionen, som giver øjeblikkelig damp, når og hvor du vil. Indeholder et teleskop-håndtag, som gør den ideel til opbevaring i skabe, når den ikke er i brug

Det er nemt at fjerne moppebakken, og det gør aftagning og påsætning af nye puder nemmere end nogen sinde. Tilsæt duft til din rengøring med de medfølgende duftplader, som passer til en unik lomme i mikrofiber rensepuderne

* Når den bruges som angivet

Tekniske specifikationer

Overflade Forseglede, Hårde gulve, Kortluvede tæpper, Væg til væg tæpper
Farve Hvid & rød
Watt-effekt 1600 W - Støvsugning & damp
Støjniveau 81 dBA
Damp driftstid 15 minutter
Klar til brug på 30 sekunder
Variabel damp Ja
Varmeapparat Flash varmesystem
Damptryk Flash varmeteknologi. Flash varmeteknologi reducerer ventetiden og giver dig høje damptemperaturer
Vandtank kapacitet 0,4 l
Smudsrummets kapacitet 0,95 l
Aftagelig vandtank Nr.
Dampfilter Ja
Støvsugerfilter Ja - 2x vaskbare
Støvsugerfilter type Vaskbare skum og plisserede støvsugerfiltre
Teleskophåndtag Ja
Fingerspidskontakter Ja - elektronisk
Damp efter behov udløser Ja
Moppepuder 2 x moppepuder (1 x fin / 1 x skrubbepude)
Moppepude indhold hvid/grå - Polyester 65%, Polypropylen 14%, Polyamid 21% hvid - Polyester 86%, Polypropylen 14%
Duftende opfriskningsplader Ja - x 2
Ledningslængde 7,6 m
Vægt 4,6 kg
Let at fjerne moppeplade Ja

Anbefalet til dig...

 • Vac & damp duftplader
 • Støvsugerfilter - Vac & Steam
 • Vandfilter - Vac & Steam
 • Moppepuder - Vac & Steam
 • Demineraliseret vand med citrusduft
 • Demineraliseret vand med duft af forårsbrise.
Her køber man »

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg bruge min dampstøvsuger som damprenser og støvsuger på samme tid?

Denne maskine kan bruges som støvsuger og damprenser på samme tid. Følg tabellen herunder for vejledning om indstillinger. Den kan også køre udelukkende som en støvsuger og udelukkende som en damprenser. Der er seks forskellige indstillinger på denne maskine. Se i tabellen herunder, hvordan du kan bruge denne maskine:

Hvordan fjerner jeg filteret på min dampstøvsuger?

Hvis det er svært at fjerne filteret, kan du tage slangen ud og derefter bruge ”grebene” på filteret til at trække det ud. Begynd med at trække den nederste slange ud først. Drej derefter den øverste slange til venstre, indtil den kan trækkes ud. Tag derefter fat i filteret på begge sider, og træk lige ud. ”Prøve”-filteret har et lille greb. Det hvide filter har to greb, et på hver side.

Hvordan vasker jeg moppepuden til min dampstøvsuger, model 1132-serien?

For at opnå det bedste resultat skal du vaske på et almindeligt program med et mildt vaskemiddel. Brug ikke blegemidler, da kluden kan blive nedbrudt. Skyllemiddel anbefales ikke til mikrofiberkludene.

Der er kommet huller i moppepuderne til min Symphony™ dampstøvsuger. Hvorfor?

Hvilken type gulv rengøres? En ru gulvbelægning, såsom grove fliser, mursten osv., påvirker puderne mere end et glat vinylgulv. Hvis du rengør en ru gulvbelægning, bruger du flere puder, end hvis du rengør et glat gulv. Vask moppepuder i vaskemaskine med et mildt vaskemiddel. TILSÆT IKKE skyllemiddel eller blegemiddel, da de kan nedbryde kludene hurtigere og medføre huller.

Min dampstøvsuger producerer ingen damp. Hvad skal jeg kontrollere?

BRUG IKKE EDDIKE ELLER ANDRE VÆSKEOPLØSNINGER END VAND ELLER BISSELS DEMINERALISERET DUFTVAND TIL DAMPMOPPER I TANKEN.
1) Sørg for, at vandet er i den korrekte beholder. (Vandbeholderen, ikke smudskoppen).
2) Sørg for, at LED-lampen ”Steam Ready” (damp klar) er færdig med at blinke (ca. 30 sekunder). Vent, indtil lampen lyser helt, og forsøg så at damprense.3) Sørg for, at LED-lampens dampindstilling er på ”HI”. Hvis den ikke lyser, damper maskinen ikke.4) Sørg for, at du trykker på udløseren på håndtaget i op til to minutter for at få enheden til at lade.
5) Sørg for, at filteret** sidder korrekt. Fjern patronen. Undersøg den for at sikre, at den sorte pakning stadig er på ydersiden af en af patronens to porte. Der er en ”X”-ventil inden i hullet, som porten passer i. Skub på den for at sørge for, at vandet flyder (sørg for, at maskinens stik er trukket ud). Brug din håndflade til at skubbe patronen på plads for at sikre, at den sidder helt fast. Dette sikrer, at pumpen ikke suger luft ind omkring pakningen. **Ikke alle maskiner har et vandfilter. Nogle har et ”prøve”-filter. Denne maskine har brug for et filter, bare ikke et vandfilter. Det er valgfrit.


1. ”Prøve”-filter.                                               2. Vandfilter
Der må ikke være et mellemrum mellem filteret og maskinen, når det er installeret korrekt.  

1. Dette er IKKE KORREKT. Der må ikke være et mellemrum her. Det bør flugte med maskinen.
2. Dette er KORREKT. Filteret flugter med maskinen, der er ingen mellemrum.

6) Sæt maskinens stik i igen, vent 30 sekunder på, at LED-lampen ”Steam Ready” stopper med at blinke. Placer ”HI”-knappens lys til ”HI”-LED. Hold håndtagets udløser inde i to minutter.
7) Er det nye filter blevet installeret? Hvis det er, skal du holde udløseren inde i mindst to minutter, så filteret kan blive fyldt op med vand. Derefter bør enheden begynde at damprense. Du kan også lægge filteret i blød i 10-15 minutter for at gennemvæde det.
8) Tag foden af maskinen, fjern fodbakken og puden, og rens dampmundstykket på foden samt fodbakken med en papirclip for at fjerne eventuelle tilstopninger.