• slide 1

    KOMMER LÆNGERE IND I KANTER OG HJØRNER

    Efter behov kan sugestyrken flyttes til kanterne på dysen, hvilket giver en fremragende rengøring af kanter og hjørner. I mellemtiden udfører to-vejs foldehåndtaget strækkene for dig, når du gør rent under møbler og i svært tilgængelige områder.

MultiReach™ 25.2V

Fremragende sugeevne. Stor bekvemmelighed.

Er du på udkig efter en kraftig rengøring helt ud til kanterne? Med den nye Multireach 25,2V, får du den styrke, du har brug for i et kompakt design, så du kan fjerne lidt snavs eller et helt værelse uden afbrydelser. Med den innovative EdgeREACH™ teknologi alt, hvad skal gøre at klikke på en knap, og 100% af sugning vil blive omdirigeret til støvsugerfodens side for at få bedre rengøring langs kanter og møbler.

25v-MultiREACH-Green
40-m-MultiREACH-Green
Ultimate-MultiREACH-Green
Suction-MultiREACH-Green
Two-way fold handle back 25.2V
Two-way fold handle forward 25.2V

Brugervenlighed

Med 25,2V Li-Ion batteri giver MultiReach 25,2V op til 40 minutters og konstant kraftig støvsugning

Med EdgeREACH™ teknologien, en unik funktion, som kun leveres af BISSELL, flyttes 100% af støvsugningen til kanterne, mens den forreste sugekanal samtidig er lukket. Det giver dig perfekte rengøringsresultater, fordi du kan gøre rent helt hen til panelerne

MultiReach 25,2 V er ekstremt let, meget manøvredygtig og velegnet til daglig rengøring.

2-vejs sammenfoldeligt håndtag for at komme under møblerne og nem opbevaring, aftagelig håndstøvsuger til rengøring over gulvhøjde, let at gøre rent der, hvor skidtet og snavset gemmer sig

Det medfølgende sprækkeværktøj med afstøvningsbørste hjælper med at gøre rent i svært tilgængelige områder sammen med forlængerrøret til rengøring over gulvhøjde. • Fingerspids betjeningsanordningerne i håndtaget gør det muligt at indstille sugestyrken og børstestang ""on/off"" -funktionen

Indeholder digital feedback, som viser opladningsstatus, batteristatus + EdgeREACH™ aktivering

Tekniske specifikationer

Overflade Hårde gulve, Tæpper, Trapper, Rengøring over gulvhøjde
Farve Titanium & Green
Støjniveau 80 dB
Vægt 2,63 kg
Batteritype 25,2 V Li-Ion
Driftstid Up to 40 min
Opladningstid 4 timer
Opladningsdock Ja
Posetype Poseløs cyklon
Filtre Vaskbare
Multi drejefod Ja
Aftagelig håndstøvsuger Ja
Foldehåndtag Ja -til under møbler og opbevaring
Aftagelig børstevalse Ja - for nem vedligeholdelse
Kapacitet 0,4 l
Kontrollen på håndtag Ja
Værktøjer Dusting brush, service tool, extension wand for handheld
Variable Power Yes
Additional Brush Roll Hard Surface Brush Roll

Anbefalet til dig...

  • Tilbehør til ejere af kældyr
  • Trappe & møbelværktøj
  • Støvsugerfiltre
  • Udvidet rækkevidde værktøj
Her køber man »

Ofte stillede spørgsmål

Kan min MultiReach™ stangstøvsuger være tilsluttet hele tiden?

Ja, alle MultiReach™ stangstøvsugere stopper med at oplade, når de er fuldt opladet. 12V-modellerne bør dog kun oplades, når de løber helt tør for strøm. 18 V- og 15,2 V-modellerne kan opbevares på opladeren hele tiden.

Min MultiReach™ har ingen eller svag sugeevne. Hvad skal jeg kontrollere?

• Modellerne 1311, 1312 har sugekontrol på håndtaget. Sørg for, at du bruger den rette sugeindstilling til den type rengøring, du foretager dig. Sugningen kan kontrolleres ved at trykke på ”+/-”-knappen på håndtaget. Du hører en ændring i motoren – højere for kraftigere sugestyrke, svagere for mindre sugestyrke.

• På 1311-modellerne og 1312-serien har støvsugeren EdgeReach™ teknologi. Hvis maskinen ikke suger ordentligt, skal du sørge for, at EdgeReach er slået fra. Hvis den ikke er slået fra, bliver snavset skubbet rundt foran maskinen, og den suger ikke noget op foran dig. Hvis du dog gerne vil bruge EdgeReach, skal du trykke på ”EdgeReach”-knappen på håndtaget. Det slår EdgeReach-funktionen til, og siderne på foden lyser op, så du kan se, at den er slået til. (Se billeder herunder).1. EdgeReach er slået fra – kanten er oppe
2. EdgeReach er slået til – kanten er nede og blå lamper lyser (på begge sider)

Sørg for, at foden er sat helt ind i selve maskinen, og sørg også for, at håndstøvsugeren er låst helt på plads i selve maskinen. Hvis håndstøvsugeren ikke er låst helt på plads i selve maskinen, starter maskinen ikke.
• Tag håndstøvsugeren af selve maskinen. Tag fat i håndtaget på håndstøvsugeren, og træk lige ud.
• Sørg for, at smudsbeholderen er tom. Tryk på den sorte knap lige under afbryderknappen på håndstøvsugeren. Træk smudskoppen ned, fjern filter og filterskærm, og tøm snavset i skraldespanden. (Se billede herunder):


1. Skub her for at tage smudskoppen af håndstøvsugeren.
2. Træk væk for at adskille smudskoppen fra håndstøvsugeren.

• Sørg for, at smudskoppen er korrekt fastgjort til håndstøvsugeren. Den skal klikke ordentligt på plads, og der skal ikke være noget mellemrum mellem smudskoppen og batteripakken.


• Tag håndstøvsugeren af selve maskinen. Fjern smudsbeholderen fra håndstøvsugeren, og tænd for enheden for at kontrollere sugningen ved motorens ledninsgrør. (Se billede herunder)

1. Mærk efter sugning her

• Hvis der er sugning ved motorens ledninsgrør, skal du, med håndstøvsugeren fjernet, slukke for strømmen og kontrollere, om der er sugning for enden af dysen.

• Kontroller, om dysen er blokeret, hvis der ikke er nogen sugning. Fjern i så fald tilstopningen, og kontroller sugningen igen.

1. Mærk efter sugning her

• Er smudskoppen fuld? Tøm den, hvis den er fuld. Kontroller filter og filterskærm, hvis den er tom. Er de beskidte? Fjern smudskoppen fra håndstøvsugeren, hvis de er beskidte. Træk filterskærmen, som indeholder filteret fra midten af smudskoppen, ud. Træk det hvide filter ud (du skal åbne filteret fra den låste position, så det er lige til at løfte ud), og vask filterskærmen og filteret med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel. Sørg for, at de er helt tørre, inden du igen anbringer dem i smudskoppen. (Se på billeder herunder, hvordan du fjerner filter fra skærm).

1. Filter og filterskærm er anbragt korrekt i smudskoppen

1. Filter låst fast i filterskærm
2. Filter åbnet og klar til at blive trukket ud til rengøring
3 Filterskærm. Kan vaskes.
4. Filter uden på filterskærm. Kan vaskes.

• Tør indersiden af smudskoppen af, og genmontér filtrene. Saml håndstøvsugeren igen, og placer den på selve maskinen. Kontroller maskinen for sugning. Fortsæt, hvis den stadig ikke suger.

• Fjern fodsamlingen, kontrollér tre steder for blokeringer (se billeder herunder):


1. Kontroller, om der er tilstopninger her i gulvdysen.
2. Kontroller, om der er tilstopninger her (hvor håndstøvsugeren møder maskinen)
3. Kontroller, om der er tilstopninger her (hvor foden tilsluttes maskinen)

• Er fodsamlingen låst på plads? Du skal høre den ”klikke” på plads, når den er installeret korrekt på maskinen.
• Er maskinen fuldt opladet? Hvis ikke, klik
på ofte stillede spørgsmål for ”ingen strøm” for at få vejledning i opladning.
• Kontakt BISSELL, hvis maskinen stadig ikke suger eller kun suger en smule, efter du har gennemført fejlfindingen.

Min MULTIREACH ™ har ingen strøm. Hvad skal jeg kontrollere?

• Er batteriet fuldt opladet? Hvis ikke, skal du sørge for, at maskinen er sat på positionen ”OFF”, inden du oplader den, og at opladeren er tilsluttet en fungerende stikkontakt.
• 1311- og 1312-serien har brug for at oplade i 4 timer første gang, den skal bruges, og op til 4 timers genopladning afhængigt af mængden af brug.

• 1313-serien har brug for oplade i otte timer første gang, den skal bruges, og otte timers opladning er nødvendig, for at batteriet kan komme op på fuld kapacitet igen. 

• Sørg for, at du kun bruger den oplader, der fulgte med din MultiReach, og at opladeren er korrekt tilsluttet opladerbasen, hvis enheden har sådan en.
• Er strømkablet tilsluttet stikkontakten?
o Hvis ja, kontroller, om der er sprunget en sikring eller en afbryder.
o Kontroller, om opladeren er tilsluttet opladerbasen korrekt.
o Kontroller, om opladeren er varm. o Hvis opladeren ikke bliver varm i løbet af opladningsprocessen (se diagrammer ovenfor), skal opladeren måske udskiftes. Bemærk: Den bliver ikke varm, hvis maskinen allerede er næsten eller fuldt opladet.
• Kontakt BISSELL, hvis der stadig ikke er noget strøm, efter du prøvet alle disse fejlfindingstrin.

Min MULTIREACH ™ blæser støv overalt. Hvad skal jeg kontrollere?

• Er smudsbeholderen fuld? o Hvis smudsbeholderen er fuld, skal du tømme den. o Hvis den er tom, skal du kontrollere, at filteret og filterskærmen ikke mangler og sørge for, at de er installeret korrekt i smudskoppen (filteret låses fast inden i filterskærmen) (se billeder herunder)1. Filter og filterskærm er anbragt korrekt i smudskoppen1. Filter låst fast i filterskærm
2. Filter åbnet og klar til at blive trukket ud til rengøring
3. Filterskærm Kan vaskes.
4. Filter uden på filterskærm. Kan vaskes.

• Mangler et af filtrene? Hvis det er tilfældet, skal de bestilles. Brug ikke maskinen uden filteret og filterskærmen. Det kan beskadige motoren og ugyldiggøre garantien.

• Er filteret og filterskærmen beskidte? o Hvis det er tilfældet, skal du fjerne smudskoppen fra håndstøvsugeren. Træk filterskærmen, som indeholder filteret fra midten af smudskoppen, ud. Træk det hvide filter ud (du skal åbne filteret fra den låste position, så det er lige til at løfte ud), og vask filterskærmen og filteret med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel. Sørg for, at de er helt tørre, og at smudskoppen er tørret af, inden du anbringer filtrene i den. (Se på billeder herunder, hvordan du fjerner filter fra skærm).1. Filter og filterskærm er anbragt korrekt i smudskoppen1. Filter låst fast i filterskærm
2. Filter åbnet og klar til at blive trukket ud til rengøring
3 Filterskærm. Kan vaskes. 4. Filter uden på filterskærm. Kan vaskes.

• Tør indersiden af smudskoppen af, inden du anbringer filtrene der igen, så filtrene forsvarligt kan forsegle.

• Er smudsbeholderen forsvarligt låst? o Fjern smudsbeholderen, og anbring den igen, hvis den ikke lukker forsvarligt. Du skal høre den ”klikke” på plads på selve håndstøvsugeren. o Kontakt BISSELL, hvis enheden stadig blæser støv.

Børsten på min MULTIREACH ™ drejer ikke. Hvad skal jeg kontrollere?

• Sørg for, at børsteknappen er tændt. Hvis ikke den er det, drejer børsten ikke. Bemærk: Børstekontakten slukker, hver gang maskinen slukkes.
• Kontroller, om der er tilstopninger i børstevalsen.
   o Hvis der er tilstopninger...
       Denne enhed har en funktion, som afbryder børstevalsen. Hvis store stykker snavs sætter sig fast i børstevalsen, slukker den.
       Hvis det sker, skal du slukke maskinen og fjerne tilstopningen.
       Vent ca. 15 minutter på, at motoren køler ned, inden du tænder for maskinen igen. Når den tid er gået, fungerer børsten igen.
   o Hvis der ikke er tegn på tilstopninger...
       Børstevalsen skal måske renses for snavs. Sluk maskinen, så børsten vender mod dig
       Når du kigger på bunden af maskinen ved foden, på højre side af foden, er der en låsefunktion. Hvis den viser, at den er låst, peger skydeknappen på ”låse”-symbolet. For at åbne skal du flytte pilen ned mod ”åbne”-symbolet. (Se billeder herunder)

1. LÅST
2. ÅBEN

• Løft klappen, og tag børsten ud fra foden, og rens børsten for snavs. (Se billede herunder, når klappen er oppe).
   o Bemærk: Der er ikke nogen drivrem, der skal fjernes og kontrolleres.• Når børstevalsen er fjernet, kan du kontrollere endedækslerne på børstevalsen og fodindkapslingen for eventuelle skader på endedækslerne. Kontrollér og rens også børstevalsen for opbygget snavs, mens den er taget af.
• Sæt børsten på plads igen, og fastgør låsen ved at skubbe låsepilene op mod ”låse”-symbolet. Den firkantede ende passer ind i den firkantede åbning under låsen. Prøv frit at dreje børsten med hånden. Hvis det virker, skal du rejse støvsugeren igen, tænde for strømmen og gennem det gennemsigtige børstevindue kontrollere, om børsten begynder at dreje.
• Hvis børsten ikke drejer, skal du tage foden af igen, fjerne børsten og prøve en anden børste (hvis der følger mere end en med din maskine). Hvis den børste virker, skal den anden børste udskiftes.
• Kontakt BISSELL, hvis børsten stadig ikke drejer, og den anden børste heller ikke virker.

Håndtaget på min MULTIREACH® vil ikke forblive oprejst. Hvordan får jeg det til at forblive oprejst?

Model- og serienummeret sidder bag på stangstøvsugeren.

Hvorfor vælge lithium-ion-batterier (1311-og 1312-serien) i stedet for NiMH-batterier (nikkel-metal-hydrid) (batterierne til 1313-serien) til MULTIREACH ™?

• Sugeevnen bliver ikke svagere
   o 1311-serien kan køre i ca. 40 minutter med almindelig sugning og ca. 28 minutter, hvis maksimal sugning bruges.
   o 1312-serien kan køre i ca. 30 minutter med almindelig sugning og ca. 20 minutter, hvis maksimal sugning bruges.
   o 1313-serien kan køre i ca. 15 minutter (der er ingen sugeindstillinger på denne maskine)
• Lettere/mere kompakt
   o Et NiMH-batteri har samme vægt og størrelse som et litium-ion-batteri.
• Kan opbevares længe
   o NiMH-batterier kan miste 1-5 % af deres ladning hver dag. Litium-ion-batterier plejer at bevare deres energi selv efter måneders opbevaring. • Lav vedligeholdelse/ingen batteri-”hukommelse” (hukommelseseffekt)