CrossWave

Alt-i-en

Fantastisk rengøring!

1  /  8

CrossWave

Multifunktionel vådstøvsuger

CrossWave™ er 3-i-1 multi overfladerenser, lavet til vores travle liv. Den multifunktionelle CrossWave™ støvsuger vasker og hjælper med at tørre alle gulve, lige fra løvtræsplanker til klinker og tæpper! CrossWave™ udfører alle tre trin samtidigt og er velegnet til alle forseglede gulve og løse tæpper i hjemmet!!

Du kan rengøre flere forskellige typer gulve i en og samme handling. Den unikke børstevalse, skrubber og vasker gulvet grundigere, og den leder ikke det snavsede vand ud på gulvet igen. Digitale touch-kontrolknapper for intuitiv og praktisk rengøringskontrol. Dobbeltbeholdere teknologi, der er nemme at fjerne – separate rengørings- og skidtbeholdere fjerner behovet for hyppig udskiftning af vandet i beholderen og sikrer, at du altid vasker dine gulve med rent vand.

Din CrossWave leveres med BISSELL multi-overflade formel, som er specielt udviklet til CrossWave. For at få det bedste ud af din maskine, skal du fortsætte med at bruge multi-overflade formel, når du bruger din CrossWave.

Multifunktionel vådstøvsuger

Du kan støvsuge samtidig med at du vasker gulvet, med et enkelt trin

3-i-1-vådstøvsugning af gulve yder fremragende rengøring og fjerner de rengøringstrin og -redskaber, der normalt anvendes.

Du kan rengøre flere forskellige typer gulve i en og samme handling. Den unikke børstevalse, skrubber og vasker gulvet grundigere, og den leder ikke det snavsede vand ud på gulvet igen

Digitale touch-kontrolknapper for intuitiv og praktisk rengøringskontrol. Du skal blot vælge den type gulv, du ønsker at gøre rent så er du klar til at gå i gang!

CrossWave™ har et drejehoved, der gør det nemt at komme ind under og rundt om møbler.

Dobbeltbeholdere teknologi, der er nemme at fjerne – separate rengørings- og skidtbeholdere fjerner behovet for hyppig udskiftning af vandet i beholderen og sikrer, at du altid vasker dine gulve med rent vand

Aftagelig børstevalse for let vedligeholdelse.

Vis mere

Hvor kan man købe

Generelle specifikationer

Rengøringsflader Alle forseglede gulve, Område tæpper
Color Titanium og blå
Effekt / Strøm 560 W

Tekniske specifikationer

Rullebørster 1x Multi overflade
Rengøringsindstillinger 2 - 1x hårdt gulv og 1x løse tæpper
Rentvandsbeholder kapacitet (L) 0.82 L
Ledningslængde 7.5 m
Snavsbakke kapacitet (L) 0.62 L
Let at tømme snavsbakken Ja
Finger-kontrol Ja
Håndtag Komfortabelt håndtag med soft touch funktioner
Inkluderet i kassen Håndtag, krop, vandtank til rent vand, dobbeltvirkende multi-overflade børsterulle, multi-overflade formel, opbevaringsbakke og børsterulle tørringsbakke, brugervejledning
Støjniveau (dB) 80 dB(A)
Gummihjul Soft Touch
Dobbelt anvendelse Ja (tør opsamling / vådrengøring)
Spray indikationsmetode Fod LED - Oplyser når der trykkes på triggeren
Drejeligt hoved Ja (60 grader)
Værktøj Selvrensende bakke; Vejledning til hurtig start
Udløser for at dispensere for opløsning Ja
Vakuum filter type Vaskbart Plisseret filter
Vægt 5.2 kg
Aftagelig vandtank Ja

Se vores video

Om BISSELL

BISSELL er et familieejet selskab, som har været førende inden for rengøringsbranchen i mere end fem generationer. Vi har et dybt engagement i at forstå vores forbrugers liv og rengøringsbehov. Denne grundlæggende tro fører os til at forske i deres hjemmiljøer og rengøringsvaner.

Læs mere