Powerfresh Lift Off Steam Mop

Damp

Sikker og effektiv til dine gulve

1  /  5

Powerfresh Lift Off Steam Mop

Multifunktionel 2-i-1 damprenser

Bissell Lift-Off dampmoppe er en multifunktionel 2-i-1 damprenser: du får en kraftfuld dampmoppe til forseglede hårde overflader og en transportabel håndholdt damprenser, der er perfekt til køkkener, badeværelser, havemøble og meget mere.

Kraftfuld 1600W flash-varmesystem, der giver en super-opvarmet damp og er klar til brug på 30 sekunder. Renser og desinficerer fordi den super-opvarmede damp nedbryder snavs og bakterier og efterlader overfladerne helt uplettede. Dræber op mod 99,9% af alle de bakterier, som bliver ramt af dampen. Aftagelig damppude med indbygget slange, der gør det muligt at rense over gulvfladen overalt i hjemmet. Indeholder flere redskaber til at hjælpe dig med at rense endnu mere med damp, herunder køkkenmaskiner, køkkenplader, badeværelser, vinduer, fuger og selv bilhjul og havemøbler.

Multifunktionel 2-i-1 damprenser

Renser og desinficerer fordi den super-opvarmede damp, nedbryder snavs og bakterier og efterlader overfladerne helt uplettede. Dræber op mod 99,9% af alle de bakterier, som bliver ramt af dampen

Aftagelig damppude med indbygget slange, der gør det muligt at rense over gulvfladen overalt i hjemmet

Indeholder flere forskellige værktøjer til at rense alle overflader, såsom: fugebørste, skurebørste, flad overfladepude med to rensepuder (1x blød / 1x skrubbe)

Med manuel variabel dampstyring, kan du indstille damptrykket, så det passer til forskellige overflader i hjemmet

Trekantet fod for fremragende rengøring i hjørner

Ekstra lang slange, samt et sortiment af tilbehør, til detaljeret rengøring

Vis mere

Hvor kan man købe

Generelle specifikationer

Rengøringsflader Forseglede hårde gulve, Lav bunke tæpper, Over gulvrengøring
Color Titanium og blå
Effekt / Strøm 1600 W

Tekniske specifikationer

Rentvandsbeholder kapacitet (L) 0.4 L
Ledningslængde 7.5 m
Finger-kontrol Ja
Fodtype Trekantet
Varmetype Flash-varme teknologi
Inkluderet i kassen 4 nemme at samle komponenter: Krop, fod, håndtag & skrue; 2 moppuder (1 vaskbar blød pude og 1 vaskbar scrubby pude); 3 børster, brugervejledning
Moppepuder 2 x moppuder (1 x blød / 1 x skrubbepude)
Klar til brug i 30 sekunder
Aftagelig damppude enhed Ja
Damp-filter Nej
Damptemperatur 90°- 95°
Damptryk Ikke relevant flash-varme teknologi
Damp køretid Op til 21 minutter
Sugekraft (aW) 7 aW
Værktøj Forlængerslange (1,5 m) / fugebørste / stofrenser / håndbørste / flad overflade rengøringsværktøj med microfiber pde / 2x mikrofiber moppepude (1x blød / 1x skrubbe)
Variabel damp Ja
Rentvandsbeholder kapacitet (L) 0,4 L
Vådsugning 401 ml
Indvendig slange Nej - Separat slange 1,5m
Damp via udløser Ja
Aftagelig vandtank Nej

FAQ

Din nye dampmoppe har ikke en tænd-/slukknap. Moppen tænder, når stikket sættes i og forbliver tændt, indtil stikket trækkes ud. Brug dampniveauknappen til at vælge, hvilket dampniveau du vil bruge. Dampniveaulampen blinker blåt, når maskinen tændes og lyser helt blå, når moppen er klar til at damprense.

Vær forsigtig! Din moppe bliver varm at røre ved, når du har brugt den et par minutter, især den nederste del og andre nedre dele (håndtaget bliver ikke for varmt). Der er en advarselstavle bag på moppen som påmindelse.

Hvis du lader maskinen blive stående et sekund eller to for længe, kan den efterlade en mælkeagtig plet eller stribe på voksbehandlede gulve. Dette kan fjernes med eddike og vand.

1) Sørg altid for at feje eller støvsuge gulvet grundigt, inden du bruger din moppe. Det er nødvendigt for at fjerne eventuelt løst snavs.

2) Kontroller, hvilken type gulv du har. PowerFresh® dampmoppen er velegnet til fliser, vinyl, linoleum, marmor, sten og forseglede trægulve. Din moppe må ikke bruges på ikke-forseglede trægulve.

3) Har du nogensinde hældt andet end vand i vandbeholderen? Vand er det eneste, der må komme i vandbeholderen. Alt andet, såsom eddike, kan forårsage striber, men det kan også permanent skade din moppe.

4) Hvis du aldrig har hældt andet end vand i beholderen, kan du prøve at fjerne striberne med et fugtigt håndklæde.

5) Kig nu på mikorfiberpuden. Hvis der er en underlig substans på den, kommer den højst sandsynligt fra gulvet.

6) Hvis du kan fjerne striberne med håndklædet, eller hvis der er en underlig substans på mikrofiberpuden, forårsages striberne sandsynligvis af bonevoks eller voks. Hvis du bruger din moppe på voksede gulve, kan glansen mindskes.

7) Kontroller plejeinstruktionerne fra din gulvproducent, hvis du ikke vokser eller polerer dine gulve.

8) Vask puderne med et mildt vaskemiddel i din vaskemaskine, hvis du kan fjerne striberne. Tilsæt ikke skyllemiddel eller blegemiddel.

Om BISSELL

BISSELL er et familieejet selskab, som har været førende inden for rengøringsbranchen i mere end fem generationer. Vi har et dybt engagement i at forstå vores forbrugers liv og rengøringsbehov. Denne grundlæggende tro fører os til at forske i deres hjemmiljøer og rengøringsvaner.

Læs mere