MultiReach Ion XL 25.2V

Stangstøvsugere

Perfekt til hurtig daglig rengøring

1  /  7

MultiReach Ion XL 25.2V

FÅ 75% BEDRE RENGØRINGSYDELSE* MED EN DRIFTSTID PÅ OP TIL 50 MINUTTER!

Kraftfuld og effektiv rengøring. Oplev kraftfuld rengøring med en letvægts, ledningsfri støvsuger. MultiReach Ion XL Lightweight er en brugervenlig ledningsfri støvsuger, med aftagelig håndstøvsuger. Med det kraftfulde 25.2V Li-Ion batteri, får du op til 50 minutters driftstid, og 50% større kapacitet, så du kan rense snavs eller et helt rum. Med håndstøvsugeren kan du nemt og hurtigt fjerne krummer efter morgenmaden og komme ind i hjørnerne.

EdgeREACH™ teknologi leverer kraftfuld sugestyrke fra kanterne af støvsugerens fod, for også at opsamle snavs og smuds i hjørnerne. Den nye Clean Turn (TM) filterteknologi gør det nemt at holde filteret rent. Den medfølgende sprækkeværktøj med støvbørste hjælper med at rense svært tilgængelige områder. Det er den kraft, du har brug for, i et kompakt design.

* Sammenlignet med MultiReach Ion 25V

FÅ 75% BEDRE RENGØRINGSYDELSE* MED EN DRIFTSTID PÅ OP TIL 50 MINUTTER!

25V litium-ion batteri giver 30 minutters ledningsfri power

EdgeREACH™ teknologien, maksimere sugeeffekten for kant til kant rengøring

Stor snavsbeholder til mere rengøring, mindre tømning

Dobbeltfiltersystem for bedre sugeevne og nemmere vedligeholdelse

Trykknap 2-i-1 frigivelse

2-vejs foldehåndtag til rengøring og opbevaring

Drejeligt, 180 graders manøvredygtighed

Dockingstation til hurtig opladning, medopbevaring til værktøjer

Vis mere

Hvor kan man købe

Generelle specifikationer

Rengøringsflader Tæpper, Hårde gulve, Over gulvrengøring, Trapper
Color Titanium og Cha Cha Lime

Tekniske specifikationer

Ekstra børsterulle I testning
Batteritype 25 V Li-Ion
Kapacitet (L) 0.6 L
Opladningsbase Ja
Opladningstid 4 timer
Kontrol på håndtag Ja
Filtrering Clean Turn™ foldefilter
Foldehåndtag Ja
Opsamling på hårdt gulv 0.97
Inkluderet i kassen MultiReach XL 25.2V, Brugervejledning
Støjniveau (dB) 77 dB(A)
Opsamling fra hårdt gulv score 0,97
Opsamling fra tæppe 22% (ASTM plys tæpper)
Aftagelig børste Ja
Driftstid 50 minutter
Sugekraft (aW) 17 aW
Variabel strøm Ja
Værktøj Støvbørste, Trapper & møbelværktøj, forlængerstav for håndholdt
Vægt 2.63 kg

FAQ

 • Sørg for, at børsteknappen er tændt. Hvis ikke den er det, drejer børsten ikke. Bemærk: Børstekontakten slukker, hver gang maskinen slukkes.

  Kontroller, om der er tilstopninger i børstevalsen.

 • Hvis der er tilstopninger...
  - Denne enhed har en funktion, som afbryder børstevalsen. Hvis store stykker snavs sætter sig fast i børstevalsen, slukker den.
  - Hvis det sker, skal du slukke maskinen og fjerne tilstopningen.
  - Vent ca. 15 minutter på, at motoren køler ned, inden du tænder for maskinen igen. Når den tid er gået, fungerer børsten igen. 

  Hvis der ikke er tegn på tilstopninger...
  - Børstevalsen skal måske renses for snavs. Sluk maskinen, så børsten vender mod dig.
  - Når du kigger på bunden af maskinen ved foden, på højre side af foden, er der en låsefunktion. Hvis den viser, at den er låst, peger skydeknappen på ”låse”-symbolet. For at åbne skal du flytte pilen ned mod ”åbne”-symbolet. (Se billeder herunder)

lock

Løft klappen, og tag børsten ud fra foden, og rens børsten for snavs. (Se billede herunder, når klappen er oppe). Bemærk: Der er ikke nogen drivrem, der skal fjernes og kontrolleres.

lift the tab

Når børstevalsen er fjernet, kan du kontrollere endedækslerne på børstevalsen og fodindkapslingen for eventuelle skader på endedækslerne. Kontrollér og rens også børstevalsen for opbygget snavs, mens den er taget af.

Sæt børsten på plads igen, og fastgør låsen ved at skubbe låsepilene op mod ”låse”-symbolet. Den firkantede ende passer ind i den firkantede åbning under låsen. Prøv frit at dreje børsten med hånden. Hvis det virker, skal du rejse støvsugeren igen, tænde for strømmen og gennem det gennemsigtige børstevindue kontrollere, om børsten begynder at dreje.

Hvis børsten ikke drejer, skal du tage foden af igen, fjerne børsten og prøve en anden børste (hvis der følger mere end en med din maskine). Hvis den børste virker, skal den anden børste udskiftes.

Kontakt BISSELL, hvis børsten stadig ikke drejer, og den anden børste heller ikke virker.

Sørg for, at maskinen står på en plan overflade, og når du lader den stå, skal den stå lige op og ned, inden du går væk. Kontakt BISSELL, hvis støvsugeren fortsat vælter.

Model- og serienummeret sidder bag på stangstøvsugeren.

Multireach serial number

Sugeevnen bliver ikke svagere


 • 1311-serien kan køre i ca. 40 minutter med almindelig sugning og ca. 28 minutter, hvis maksimal sugning bruges.

 • 1312-serien kan køre i ca. 30 minutter med almindelig sugning og ca. 20 minutter, hvis maksimal sugning bruges.

 • 1313-serien kan køre i ca. 15 minutter (der er ingen sugeindstillinger på denne maskine)

Lettere/mere kompakt o Et NiMH-batteri har samme vægt og størrelse som et litium-ion-batteri.

Kan opbevares længe


 • NiMH-batterier kan miste 1-5 % af deres ladning hver dag.
 • Litium-ion-batterier plejer at bevare deres energi selv efter måneders opbevaring.

Lav vedligeholdelse/ingen batteri-”hukommelse” (hukommelseseffekt)

Ja, alle MultiReach™ stangstøvsugere stopper med at oplade, når de er fuldt opladet. 12V-modellerne bør dog kun oplades, når de løber helt tør for strøm. 18 V- og 15,2 V-modellerne kan opbevares på opladeren hele tiden.

Er smudsbeholderen fuld?
Hvis smudsbeholderen er fuld, skal du tømme den.

Hvis den er tom, skal du kontrollere, at filteret og filterskærmen ikke mangler og sørge for, at de er installeret korrekt i smudskoppen (filteret låses fast inden i filterskærmen) (se billeder herunder)

 

filter

 

filter

 

Mangler et af filtrene?

Hvis det er tilfældet, skal de bestilles. Brug ikke maskinen uden filteret og filterskærmen. Det kan beskadige motoren og ugyldiggøre garantien.

Er filteret og filterskærmen beskidte?

Hvis det er tilfældet, skal du fjerne smudskoppen fra håndstøvsugeren. Træk filterskærmen, som indeholder filteret fra midten af smudskoppen, ud. Træk det hvide filter ud (du skal åbne filteret fra den låste position, så det er lige til at løfte ud), og vask filterskærmen og filteret med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel. Sørg for, at de er helt tørre, og at smudskoppen er tørret af, inden du anbringer filtrene i den. (Se på billeder herunder, hvordan du fjerner filter fra skærm).

 

filter

 

filter

 

Tør indersiden af smudskoppen af, inden du anbringer filtrene der igen, så filtrene forsvarligt kan forsegle.

 

Er smudsbeholderen forsvarligt låst?

Fjern smudsbeholderen, og anbring den igen, hvis den ikke lukker forsvarligt. Du skal høre den ”klikke” på plads på selve håndstøvsugeren.

Kontakt BISSELL, hvis enheden stadig blæser støv..

Er batteriet fuldt opladet? Hvis ikke, skal du sørge for, at maskinen er sat på positionen ”OFF”, inden du oplader den, og at opladeren er tilsluttet en fungerende stikkontakt.

1311- og 1312-serien har brug for at oplade i 4 timer første gang, den skal bruges, og op til 4 timers genopladning afhængigt af mængden af brug.

 

Charging

 

1313-serien har brug for oplade i otte timer første gang, den skal bruges, og otte timers opladning er nødvendig, for at batteriet kan komme op på fuld kapacitet igen.

 

Charging

 

Sørg for, at du kun bruger den oplader, der fulgte med din MultiReach, og at opladeren er korrekt tilsluttet opladerbasen, hvis enheden har sådan en.

Er strømkablet tilsluttet stikkontakten? o Hvis ja, kontroller, om der er sprunget en sikring eller en afbryder. o Kontroller, om opladeren er tilsluttet opladerbasen korrekt. o Kontroller, om opladeren er varm. o Hvis opladeren ikke bliver varm i løbet af opladningsprocessen (se diagrammer ovenfor), skal opladeren måske udskiftes. Bemærk: Den bliver ikke varm, hvis maskinen allerede er næsten eller fuldt opladet.

Kontakt BISSELL, hvis der stadig ikke er noget strøm, efter du prøvet alle disse fejlfindingstrin.

 • Modellerne 1311, 1312 har sugekontrol på håndtaget. Sørg for, at du bruger den rette sugeindstilling til den type rengøring, du foretager dig. Sugningen kan kontrolleres ved at trykke på ”+/-”-knappen på håndtaget. Du hører en ændring i motoren – højere for kraftigere sugestyrke, svagere for mindre sugestyrke.

 • På 1311-modellerne og 1312-serien har støvsugeren EdgeReach™ teknologi. Hvis maskinen ikke suger ordentligt, skal du sørge for, at EdgeReach er slået fra. Hvis den ikke er slået fra, bliver snavset skubbet rundt foran maskinen, og den suger ikke noget op foran dig. Hvis du dog gerne vil bruge EdgeReach, skal du trykke på ”EdgeReach”-knappen på håndtaget. Det slår EdgeReach-funktionen til, og siderne på foden lyser op, så du kan se, at den er slået til. (Se billeder herunder).

EdgeReach bar

 • Sørg for, at foden er sat helt ind i selve maskinen, og sørg også for, at håndstøvsugeren er låst helt på plads i selve maskinen. Hvis håndstøvsugeren ikke er låst helt på plads i selve maskinen, starter maskinen ikke.

 • • Tag håndstøvsugeren af selve maskinen. Tag fat i håndtaget på håndstøvsugeren, og træk lige ud.

 • • Sørg for, at smudsbeholderen er tom. Tryk på den sorte knap lige under afbryderknappen på håndstøvsugeren. Træk smudskoppen ned, fjern filter og filterskærm, og tøm snavset i skraldespanden. (Se billede herunder):

dirt cup

 • • Sørg for, at smudskoppen er korrekt fastgjort til håndstøvsugeren. Den skal klikke ordentligt på plads, og der skal ikke være noget mellemrum mellem smudskoppen og batteripakken.

BISSELL multireach

 • • Tag håndstøvsugeren af selve maskinen. Fjern smudsbeholderen fra håndstøvsugeren, og tænd for enheden for at kontrollere sugningen ved motorens ledninsgrør. (Se billede herunder)

suction

 • • Hvis der er sugning ved motorens ledninsgrør, skal du, med håndstøvsugeren fjernet, slukke for strømmen og kontrollere, om der er sugning for enden af dysen.

  • Kontroller, om dysen er blokeret, hvis der ikke er nogen sugning. Fjern i så fald tilstopningen, og kontroller sugningen igen.

Suction power

 • • Er smudskoppen fuld? Tøm den, hvis den er fuld. . Kontroller filter og filterskærm, hvis den er tom. Er de beskidte? Fjern smudskoppen fra håndstøvsugeren, hvis de er beskidte. Træk filterskærmen, som indeholder filteret fra midten af smudskoppen, ud. Træk det hvide filter ud (du skal åbne filteret fra den låste position, så det er lige til at løfte ud), og vask filterskærmen og filteret med varmt vand og et mildt rengøringsmiddel. Sørg for, at de er helt tørre, inden du igen anbringer dem i smudskoppen. (Se på billeder herunder, hvordan du fjerner filter fra skærm).

filter

filter

 • • Tør indersiden af smudskoppen af, og genmontér filtrene. Saml håndstøvsugeren igen, og placer den på selve maskinen. Kontroller maskinen for sugning. Fortsæt, hvis den stadig ikke suger.

 • • Fjern fodsamlingen, kontrollér tre steder for blokeringer (se billeder herunder):

floor nozzle

filter

 • • Er fodsamlingen låst på plads? Du skal høre den ”klikke” på plads, når den er installeret korrekt på maskinen.

 • • Er maskinen fuldt opladet? Hvis ikke, klik på ofte stillede spørgsmål for ”ingen strøm” for at få vejledning i opladning.

 • • Kontakt BISSELL, hvis maskinen stadig ikke suger eller kun suger en smule, efter du har gennemført fejlfindingen.

Om BISSELL

BISSELL er et familieejet selskab, som har været førende inden for rengøringsbranchen i mere end fem generationer. Vi har et dybt engagement i at forstå vores forbrugers liv og rengøringsbehov. Denne grundlæggende tro fører os til at forske i deres hjemmiljøer og rengøringsvaner.

Læs mere