Vac & Steam

Damp

Sikker og effektiv til dine gulve

1  /  8

Vac & Steam

2-i-1 støvsuger og dampmoppe

Rengøre dine hårde gulve uden brug af hårde kemikalier

BISSELL Vac & Steam er en multifunktionel 3-i-1 støvsuger og dampmoppe, der støvsuger og damper samtidig eller hver for sig. Den elektroniske finger touch betjening i håndtaget gør det nemt at skifte fra at støvsuge til damp eller bruge begge dele.

Spar tid ved at støvsuge snavs og damprense hårde gulve på en og samme tid. Dræber 99,9 % af alle bakterier i hele hjemmet kun med brug af vand. Der er et indbygget vandfilter, som fjerner eventuelle urenheder i vandet, hvilket beskytter din maskine. Tør-tank-teknologi holder hele tiden snavset i affaldsbeholderen helt tørt og væk fra dampen. Den nemme tømningsknap funktion gør rensning efter brug enkel og nem. To støvsugerfiltre - skum og plisseret, er vaskbare og fanger fint støv og snavs og sender dermed ren luft tilbage i rummet.

2-i-1 støvsuger og dampmoppe

En kraftfuld støvsuger med cyclonic og damprenser i en, du kan nu damprense og opsamle tør snavs i en arbejdsgang

Renser og desinficerer fordi den super-opvarmede damp nedbryder snavs og bakterier og efterlader overfladerne helt uplettede. Dræber op mod 99,9% af alle de bakterier, som bliver ramt af dampen

Elektronisk variabel dampkontrol til automatisk at kontrollere dampe, så det passer til forskellige overflader i hjemmet

Steam on demand funktionen giver øjeblikkelig damp, hvor og hvornår du ønsker det, det giver en koncentreret rengøringsydelse

Den elektroniske finger touch betjening i håndtaget gør det nemt at skifte fra at støvsuge til damp eller bruge begge dele

Med den NYE unikke DropIt smudsbeholder, er det muligt at bortskaffe hår og snavs hygenisk ... og uden at røre det!

Tør-tank-teknologi holder hele tiden snavset i affaldsspanden helt tørt og væk fra dampen. Den nemme tømningsknap funktion gør rensning efter brug enkel og nem

Det er nemt at fjerne moppebakken, og det gør aftagning og påsætning af nye pude, nemmere end nogensinde før

To støvsugerfiltre - skum og plisseret, er vaskbare og fanger fint støv og snavs og sender dermed ren luft tilbage i rummet

Indbygget vandfilter, som fjerner eventuelle urenheder i vandet, hvilket beskytter din maskine

Tilsæt duft til din rengøring med de medfølgende duftplader, som passer til en unik lomme i mikrofiber rensepuderne

Vis mere

Hvor kan man købe

Kan bruges sikkert på marmor, keramik, sten, vinyl, laminat, linoleum og forseglede trægulve.

Generelle specifikationer

Rengøringsflader Forseglede hårde gulve, Lav bunke tæpper
Color Titanium og blå
Effekt / Strøm 1600 W - kombineret støvsuger og damp

Tekniske specifikationer

Rentvandsbeholder kapacitet (L) 0.4 L
Ledningslængde 7.6 m
Snavsbakke kapacitet (L) 0.95 L
Let at tømme snavsbakken Ja
Finger-kontrol Ja
Opsamling på hårdt gulv 0.97
Varmetype Flash varmesystem
Inkluderet i kassen Vac & Steam, Microfiber moppe. Puder med Microban Antimicrobial Product Protection. Brugervejledning
Sammensætning af moppuden Hvid/Grå - PolJater 65%, Polypropylen 14%, Polyamid 21% Hvid - PolJater 86%, Polypropylen 14%
Moppepuder 2 x moppuder (1 x blød / 1 x skrubbepude)
Støjniveau (dB) 81 dB(A)
Opsamling fra tæppe Ikke relevant
Klar til brug i 30 sekunder
Duftposer Ja - 2x
Damp-filter Ja - Kan udskiftes
Damptemperatur 90°- 95°
Damptryk Ikke relevant - Flash-varme teknologi
Damp køretid 15 minutter
Vakuum filter Ja - Vaskbar
Vakuum filter type Vaskbar skum og plisseret støvsugerfilter
Variabel damp Ja - Fingerspidskontrol
Rentvandsbeholder kapacitet (L) 0,4 L
Damp via udløser Ja
Vægt 4.8 kg
Aftagelig vandtank Nej

FAQ

Hvilken type gulv rengøres? En ru gulvbelægning, såsom grove fliser, mursten osv., påvirker puderne mere end et glat vinylgulv. Hvis du rengør en ru gulvbelægning, bruger du flere puder, end hvis du rengør et glat gulv.

Vask moppepuder i vaskemaskine med et mildt vaskemiddel. TILSÆT IKKE skyllemiddel eller blegemiddel, da de kan nedbryde kludene hurtigere og medføre huller.

Hvis det er svært at fjerne filteret, kan du tage slangen ud og derefter bruge ”grebene” på filteret til at trække det ud. Begynd med at trække den nederste slange ud først. Drej derefter den øverste slange til venstre, indtil den kan trækkes ud. Tag derefter fat i filteret på begge sider, og træk lige ud. ”Prøve”-filteret har et lille greb. Det hvide filter har to greb, et på hver side.

For at opnå det bedste resultat skal du vaske på et almindeligt program med et mildt vaskemiddel. Brug ikke blegemidler, da kluden kan blive nedbrudt. Skyllemiddel anbefales ikke til mikrofiberkludene.

Denne maskine kan bruges som støvsuger og damprenser på samme tid. Følg tabellen herunder for vejledning om indstillinger. Den kan også køre udelukkende som en støvsuger og udelukkende som en damprenser. Der er seks forskellige indstillinger på denne maskine. Se i tabellen herunder, hvordan du kan bruge denne maskine:

instruction of settings vac & steam

BRUG IKKE EDDIKE ELLER ANDRE VÆSKEOPLØSNINGER END VAND ELLER BISSELS DEMINERALISERET DUFTVAND TIL DAMPMOPPER I TANKEN..

1. Sørg for, at vandet er i den korrekte beholder. (Vandbeholderen, ikke smudskoppen).

2. Sørg for, at LED-lampen ”Steam Ready” (damp klar) er færdig med at blinke (ca. 30 sekunder). Vent, indtil lampen lyser helt, og forsøg så at damprense.

Make sure the "Steam Ready" LED light has finished blinking.

3. Sørg for, at LED-lampens dampindstilling er på ”HI”. Hvis den ikke lyser, damper maskinen ikke.

Make sure the steam setting LED light is on "HI" If it is not lit.

4. Sørg for, at du trykker på udløseren på håndtaget i op til to minutter for at få enheden til at lade.

5. Sørg for, at filteret** sidder korrekt. Fjern patronen. Undersøg den for at sikre, at den sorte pakning stadig er på ydersiden af en af patronens to porte. Der er en ”X”-ventil inden i hullet, som porten passer i. Skub på den for at sørge for, at vandet flyder (sørg for, at maskinens stik er trukket ud). Brug din håndflade til at skubbe patronen på plads for at sikre, at den sidder helt fast. Dette sikrer, at pumpen ikke suger luft ind omkring pakningen.**Ikke alle maskiner har et vandfilter. Nogle har et ”prøve”-filter. Denne maskine har brug for et filter, bare ikke et vandfilter. Det er valgfrit.

Dummy filter vac & steam

There should be no gap between the filter and the machine when it is installed properly (right).

Der må ikke være et mellemrum mellem filteret og maskinen, når det er installeret korrekt.

6. Sæt maskinens stik i igen, vent 30 sekunder på, at LED-lampen ”Steam Ready” stopper med at blinke. Placer ”HI”-knappens lys til ”HI”-LED. Hold håndtagets udløser inde i to minutter.

7. Er det nye filter blevet installeret? Hvis det er, skal du holde udløseren inde i mindst to minutter, så filteret kan blive fyldt op med vand. Derefter bør enheden begynde at damprense. Du kan også lægge filteret i blød i 10-15 minutter for at gennemvæde det.

8. Tag foden af maskinen, fjern fodbakken og puden, og rens dampmundstykket på foden samt fodbakken med en papirclip for at fjerne eventuelle tilstopninger.

ream the steam tip on the foot as well as the foot tray with a paper clip to remove any obstructions

Om BISSELL

BISSELL er et familieejet selskab, som har været førende inden for rengøringsbranchen i mere end fem generationer. Vi har et dybt engagement i at forstå vores forbrugers liv og rengøringsbehov. Denne grundlæggende tro fører os til at forske i deres hjemmiljøer og rengøringsvaner.

Læs mere