SteamShot

Damp

Sikker og effektiv til dine gulve

1  /  5

SteamShot

Kraftfuld håndholdt højtryks- damprenser

Brug denne damprenser til at fjerne genstridigt snavs, fra mange forskellige overflader i dit hjem: Køkken, badeværelse og meget mere.

BISSELL Steam Shot giver dig en kemikaliefri dybderensning med vand fra vandhanen med denne håndholdte damprenser, som dræber bakterierne i dit hjem. Kraftfuld damprenser på 1000 watt, der genererer et tryk på 4,5 bar og 15 minutters rengøringstid, med damp via on demand udløseren, så du kan bruge damp, hvor du har brug for det. Dette multifunktionsprodukt indeholder flere værktøjer til mange forskellige opgaver.

Kraftfuld håndholdt højtryks- damprenser

Nedbryde snavs og fedt med denne kraftfulde damprenser

Forskellige værktøjer til rengøring af køkkener, badeværelser, fuger, vinduer og mere

Kraffuld håndholdt damprenser på 1000 watt, der genererer et tryk på 4,5 bar

Kemikaliefri dybderensning med vand fra vandhanen med denne håndholdte damprenser, som dræber bakterierne i dit hjem

Damp via on demand med indbygget sikkerhedsfunktion - giver damp, hvor du har brug for det

Indeholder hældekande, forlængerslange, omfattende børstesæt med 3 farvede børster, vinkel værktøj, vinduesgummiskraber, flad pude, fladt skrabeværktøj, 2 mikrofiber rengøringsklude, ekstra mundstykke til dybderengøring

Vis mere

Hvor kan man købe

Generelle specifikationer

Rengøringsflader Bordplader, Håndvaskarmatur, Fuger, Badeværelser, Køkken
Color Titanium og blå
Effekt / Strøm 1050 W

Tekniske specifikationer

Rentvandsbeholder kapacitet (L) 0.36 L
Ledningslængde 4.8 m
Opvarmningstid 60 sekunder
Slangelængde (m) 0.8 m
Inkluderet i kassen SteamShot, 9 Multi-Surface Cleaning Attachments, Window Squeegee, User Guide
Driftstid Op til 15 minutter
Damptryk 4.5 Bar
Værktøj 1. Hældekande til påfyldning af vandbeholder 2. Forlængerslange 3. Detalje børste-sæt med 3 farvekodede børster 4. Fugebørste 5. Vinkel koncentreret værktøj 6. Vinduesskraber 7. Flad pude 8. Flad skrabeværktøj 9. Tilbehørsdyse 10. (2) Microfiber renseklude
Rentvandsbeholder kapacitet (L) 0,36 L
Damp via udløser Ja - Via trigger på håndtaget
Vægt 1.5 kg

FAQ

Lampen slukker, når maskinen er klar til at sprøjte damp. Det kan tage et par minutter.

Træk maskinens stik ud, og vent (ca. 5 minutter), før maskinen sprøjter. Kontroller, om der er vand i beholderen. Du kan hælde vand i, når maskinen er kold.

Sørg for, at der er vand i beholderen, når maskinen er kølet af (ca. 5 minutter). Sørg for, at det røde lys er slukket. Lyset slukker, så snart maskinen er varm nok til at sprøjte damp. Maskinen sprøjter ikke, hvis lampen stadig lyser rød.

Kontroller, om dysen er tilstoppet. Tag tilbehøret af maskinen og se, om maskinen kan sprøjte, når tilbehøret ikke er tilsluttet. Hvis enheden sprøjter, når tilbehøret ikke er tilsluttet, skal du rense dampdysen på tilbehøret med enden af en papirclip. Hvis maskinen ikke sprøjter, når tilbehøret ikke er tilsluttet, skal du vente ca. fem minutter på, at maskinen køler af. Rens så dysen med en papirclip.

Vent, indtil den røde lampe slukker. Når lyset slukker, er maskinen klar til brug. Det kan tage et par minutter.

Om BISSELL

BISSELL er et familieejet selskab, som har været førende inden for rengøringsbranchen i mere end fem generationer. Vi har et dybt engagement i at forstå vores forbrugers liv og rengøringsbehov. Denne grundlæggende tro fører os til at forske i deres hjemmiljøer og rengøringsvaner.

Læs mere