SpotClean

Håndholdte

Sikker og effektiv håndholdt damprengøring

1  /  5

SpotClean

Hurtigt og nemt fjernes pletter

Vær forberedt på uventet snavs med den praktiske BISSELL SpotClean. Den fjerner permanent pletter og stænk, hvor det end findes, ved brug af vand, den specielle BISSELL formular og de håndholdte værktøjer, som findes i apparatet med stærk sugeeffekt.

Hurtigt og nemt fjernes pletter

Nød pletfjerner - fjerner hurtigt og nemt kan pletter, spildte væsker og stænk

Fjerner vanskelige pletter permanent ved hjælp af BISSELL Oxygen Boost formelen

Renser spild og pletter overalt - bruges på væg til væg tæpper, løse tæpper, betræk, i biler og meget mere

Heatwave teknologi - Opvarmet rengøring, hjælper med at holde vandets temperaturen oppe under hele rengøringen

Slankt design er nemt at bære og passer til i små steder

Aftagelige vandtanke giver nem påfyldning og tømning

Indeholder prøveflasker med Spot&Stain formelen og Oxygen Boost formelen

Vis mere

Hvor kan man købe

Generelle specifikationer

Rengøringsflader Tæpper, Møbelpolstringer, Trapper, Biler, Pletfjerning til tæppe
Color Hvid og rød
Effekt / Strøm 330 W

Tekniske specifikationer

Rentvandsbeholder kapacitet (L) 1.1 L
Ledningslængde 5.0 m
Smudsvandstank kapacitet (L) 1.4 L
Slangelængde (m) 1.3 m
Inkluderet i kassen Pletrens
Støjniveau (dB) 74 dB(A)
Indbygget/Værktøj klar til brug Ja
Værktøj 8 cm hård pletbørste
Vægt 3.86 kg
Aftagelig vandtank Ja

#REF!

FAQ

Heatwave Technology® leverer en konstant varmekilde, der hjælper med at opretholde vandets temperatur under hele tæpperenseprocessen.

Hæld ikke kogende vand eller vand, der er opvarmet i en mikrobølgeovn, i beholderen. Vand op til 60 grader celsius, og ikke højere, kan hældes i beholderen.

Du skal blot bruge en flad skruetrækker! Der er en klap inden i røret, som holder det gennemsigtige hylster på plads. For at frigøre det, skal du sætte skruetrækkeren ind i røret i en opadgående vinkel, mens du trækker det klare hylster væk. Se billede:

 

spotclean

Slangeklemmen klikker på plads på bagsiden af maskinen på den rene beholderside. Den bøjelige slange vikles derefter rundt om enheden og holdes på plads af klemmen.

1. Tag et kig på hele ledningen for at se, om der er skader. Hvis der er skader, skal du, for din egen sikkerheds skyld, holde op med at bruge den og få ledningen udskiftet. Kontakt BISSELL for at få den udskiftet.

2. Prøv et andet stik. Kontroller din afbryder, hvis der stadig ikke er strøm.

3. Din SpotClean har en intern varmebeskytter, der beskytter den mod overophedning. Når varmebeskytteren går i gang, holder sugemotoren op med at arbejde. Hvis det sker, kan du prøve disse trin for at løse problemet:

 • Sluk for renseren, og træk stikket ud.. 
 • Kontrollér enden af slangen og værktøjet for tilstopninger, og fjern om nødvendigt. 
 • Kontrollér beskidtvandsbeholderen for blokeringer, og rengør om nødvendigt.

Lad motoren nedkøle med stikket trukket ud i ca. 30 minutter. Varmebeskytteren nulstilles automatisk, og så kan du fortsætte rengøringen. Kontakt BISSELL, hvis varmebeskytteren fortsat aktiveres, når du har fulgt ovenstående tips.

1. Sørg for, at beskidtvandsbeholderen ikke er fuld. Du kan tømme beholderen på to forskellige måder: Det runde dæksel på bunden eller den sorte gummiprop i toppen. Hvis den er løs eller ikke er på, er sugning ikke muligt. Kontroller, om sugning er kommet tilbage.

 

spotclean

 

2. Fjern beskidtvandsbeholderen. Du kan kontrollere suget ved åbningen under beholderen ved at holde din hånd over den.

 

spotclean filter

 

Kontakt BISSELL, hvis der ikke er nogen sugning der.

 

Hvis der er sugning, skal du trække den sorte pakning ud fra bunden af den tomme beholder, som du fjernede. Kontrollér, om den er forseglet, mangler eller er installeret forkert i beskidtvandsbeholderen. Kontrollér, at pakningen åbner, når den flade ende klemmes åben, og geninstallér den derefter. Den høje side af pakningen skal indsættes i den runde åbning (se billeder herunder).

 

spotclean filter

 

3. Udskift beskidtvandsbeholderen, og tag fat i slangen. Kontrollér suget ved enden af slangen, uden tilbehøret, ved at suge vand ud af en håndvask eller en kop.

 • Hvis der ikke er sugning for enden af slangen...
  - Kontrollér, om der er blokeringer i slangen ved at løfte slangen op over enheden, så vandet kan flyde direkte ned i beskidtvandsbeholderen. Kontakt BISSELL. Hvis der er sugning for enden af slangen...
  - Kontrollér, om der er revner i polstringsværktøjet. Udskift om nødvendigt.
  - Rens værktøjets sprøjtedyse med en børste og/eller en papirclip.

4. SpotClean er designet til at beskytte sig selv mod overophedning med en intern varmebeskytter, der lukker enheden ned, hvis den overopheder. Når varmebeskytteren går i gang, holder sugemotoren op med at arbejde. Hvis det sker, skal du slukke maskinen og trække stikket ud. Kontroller slange og tilbehør for blokeringer, og fjern dem om nødvendigt. Kontroller beskidtvandsbeholderen i og rundt om plastictårnet i midten. Vent tredive (30) minutter. Varmebeskytteren nulstiller sig selv, og du kan fortsætte med at gøre rent.

5. Kontakt BISSELL, hvis ingen af disse trin løser dit problem.

Bekræft, hvor lækagen kommer fra. Læs vores ofte stillede spørgsmål om lækage fra rentvandsbeholderen, hvis din maskine lækker fra bunden af rentvandsbeholderen.

Sørg for, at separatordelen i beskidtvandsbeholderen sidder korrekt. Pilen på separatordelen skal være på linje med låsesymbolet på beskidtvandsbeholderen. Hvis den ikke er låst på plads, lækker beskidtvandsbeholderen, eller det vil lække fra bunden af maskinen. Se billede:

 

spotclean

 

Fjern rentvandsbeholderen, fyld den med vand, og se, om den er meget utæt (mens den er fjernet fra maskinen).

 
 • Hvis JA, henviser vil til vores ofte stillede spørgsmål om ”utæt rentvandsbeholder” for yderligere assistance, hvis rentvandsbeholderen er utæt.
 • Hvis NEJ, rentvandsbeholderen er IKKE utæt, kan du prøve disse trin:
  - Fjern beskidtvandsbeholderen, og se, om der er vand i det modtagende område. Hvis der er vand i det modtagende område, skal du sørge for, at den sorte pakning ikke mangler i beskidtvandsbeholderen eller er indsat forkert (den høje side af pakningen skal indsættes i åbningen på den ydre, runde side af beholderen). Sørg for, at pakningen er åben ved at tage den ud og klemme den høje klap. Dermed tvinges enden til at åbne. Se billeder herunder.

spotclean

 

spotclean

 

- Kontroller, at flyderen i beskidtvandsbeholderen fungerer korrekt. Tøm beskidtvandsbeholderen, og vend den gentagne gange. Flyderen bør nemt glide frem og tilbage. Hvis flyderen sidder fast i den åbne position, kan vandet komme ind i maskinens hus. Det kan være nødvendigt at udskifte flyderdelen.

- Kontakt BISSELL, hvis der IKKE er noget vand i det modtagende område.

- Kontakt BISSELL, hvis lækagen faktisk kommer fra bunden af maskinen (og trin 2 ikke er problemet).

Når du har fyldt rentvandsbeholderen med vand og væske, skal du skylle det sorte dæksel på bunden og anbringe beholderen på din SpotClean. SpotClean-rentvandsbeholderen har fordybninger i bunden for at hjælpe med at anbringe den korrekt. Tryk den godt ned for at sikre, at den er på plads, og kontrollér, om der er mellemrum mellem beholderen og maskinens nederste del.

spotclean tool

Kontrollér, når værktøjet er fjernet, om staven sprøjter, når du trykker på udløseren.

spotclean filter

Hvis staven ikke sprøjter, kan du prøve at rense sprøjtedysen med en udfoldet papirclip.

spotclean

Sørg for, at der er væske/vand i rentvandsbeholderen. Du kan, over en håndvask, skubbe til den lille, sorte ventil på bunden af beholderen for at se, om der kommer vand gennem den. I• Hvis der ikke kommer vand gennem ventilen, skal beholderen måske udskiftes. • Hvis der kommer vand gennem ventilen, har maskinen måske mistet sin ladning. Løft forsigtigt rentvandsbeholderen, mens du holder sprøjteknappen nede, eller pres forsigtigt på rentvandsbeholderen, mens du holder sprøjteknappen nede.

Hvis staven ikke sprøjter, når tilbehøret er fjernet, skal tilbehøret måske renses. Du kan rense tilbehørets sprøjtedyse med en børste eller en papirclip. Kontroller også, om der er revner i tilbehøret.

Virkede det? Hvis ikke...…

Sug flere tanke fyldt med varmt, rent vand op i beskidtvandsbeholderen. Dette fjerner blokeringer fra opløsningsbåndet inden i den bøjelige slange. Prøv at sprøjte igen, når det er gjort.

Kontakt BISSELL, hvis du stadig ikke kan sprøjte.

Kontrollér, om beholderens ventil er utæt. Den sorte, runde ventil på bunden skal bevæge sig frit, når du trykker med fingeren. Hvis den sidder fast eller er skubbet op og dermed får væsken til at lække, skal du prøve at trykke på den, så den kommer ned igen.

Sørg derudover for, at der ikke er revner eller huller i beholderen. I alle tilfælde kan du løse problemet ved at udskifte beholderen.

Om BISSELL

BISSELL er et familieejet selskab, som har været førende inden for rengøringsbranchen i mere end fem generationer. Vi har et dybt engagement i at forstå vores forbrugers liv og rengøringsbehov. Denne grundlæggende tro fører os til at forske i deres hjemmiljøer og rengøringsvaner.

Læs mere