MultiClean Spot & Stain

Håndholdte

Sikker og effektiv håndholdt damprengøring

1  /  9

MultiClean Spot & Stain

Fjerner pletter og mærker i din bil og hjem

Med BISSELL MultiClean Spot & Stain kan du nemt fjerne uventet snavs i din bil og dit hjem. Den fjerner pletter og mærker ved at bruge vand tilsat 2 specielt formulerede Bissell formler og 4 særlige rengøringsredskaber med en stærk sugekraft. Den har en ekstra lang og fleksibel slange (2,20 meter) så du får en længere rækkevidde til forskellige områder af dit hus og bil. På renseren er der monteret to aftagelige vandtank til nem påfyldning og tømning, for at lette rengøringen. Takket være den lette og transportabel Spot & Stain er det endelig muligt at fjerne pletter hurtigt første gang.

Fjerner pletter og mærker i din bil og hjem

BISSELL MultiClean Spot & Stain fjerner pletter og mærker i og omkring huset - brug den til bilens interiør, tæpper og bløde overflader såsom sofaer, senge, madrasser og mere.

Fjerner pletter og mærker ved at bruge vand tilsat 2 specielt formulerede Bissell formler og 4 særlige rengøringsredskaber med en stærk sugekraft.

Den har en ekstra lang og fleksibel slange (2,20 meter) så du får en længere rækkevidde til forskellige områder af dit hus og bil. Takket være det 5 meter lange netledning kan du rengøre din bil eller anden overflade uden at skulle tage stikket ud af stikkontakten og sætte den ind igen.

Den indeholder 4 specialværktøjer til udførelse af alle detaljerede rengøringsopgaver i kanter, hjørner og alle andre vanskelige områder.

Aftagelige vandtanke til nem påfyldning og tømning. Med to-tanksystem kan du rengøre med rent vand, mens det snavset vand opbevares i den anden tank.

Vis mere

Hvor kan man købe

Generelle specifikationer

Rengøringsflader Møbelpolstringer, Bilinteriør
Color Sort og rød
Effekt / Strøm 275 - 330 W

Tekniske specifikationer

Rentvandsbeholder kapacitet (L) 1.1 L
Ledningslængde 5.0 m
Smudsvandstank kapacitet (L) 1.4 L
Slangelængde (m) XL - 2.20m
Opvarmet rengøring Ja - HeatWave Technology
Inkluderet i kassen Enhed, 4 værktøjer, prøveflasker, brugervejledning
Støjniveau (dB) 74.04 dB(A)
PowerJet-teknologi Ja - Gennem håndholdt værktøj
Værktøj Lille børsteværktøj - 8 cm, Stort børsteværktøj - 15 cm, XL sprækkemundstykke, Deep Reach værktøj, 3-i-1 møbelværktøj, Power Turbo børste, pletværktøj til trapper
Vægt 3.86 kg
Aftagelig vandtank Ja
Om BISSELL

BISSELL er et familieejet selskab, som har været førende inden for rengøringsbranchen i mere end fem generationer. Vi har et dybt engagement i at forstå vores forbrugers liv og rengøringsbehov. Denne grundlæggende tro fører os til at forske i deres hjemmiljøer og rengøringsvaner.

Læs mere