BISSELL er en familieejet virksomhed, der har været førende inden for rengøringsbranchen i mere end fem generationer. Vi har et dybt engagement i at forstå vores forbrugers rengøringsbehov. Denne grundlæggende overbevisning har fået os til at undersøge deres rengøringsvaner i hjemmet. Dette giver BISSELL grundlaget for at udvikle inventive rengøringsløsninger, der giver ægte innovationer, og som er inspireret af det virkelige liv. BISSELLs medarbejdere er dedikeret til at yde overlegen service, fordi de altid vil gøre deres bedste, for at give dig en god behandling. Det er tradition, innovation og passion. Dette er vores fortid, nutid og fremtid.

Vi er eksperter i rengøring af hjemmet!


Historie

En historie om en god forretning siden 1876

Ligesom mange andre velmenende mennesker, der har sat sig for at have en afslappende lørdag, ville vi ikke begynde at gøre rent – men det skete bare alligevel. I 1876 ejede Melville R. Bissell og hans kone, Anna en lille porcelænsbutik i Michigan. Fordi de konstant fjernede savsmuld fra gulvtæppet i butikken (kender du følelsen?), opfandt Melville en unik tæppefejemaskine og fik den patenteret. Da kunder og venner begyndte at spørge hvor de kunne købe denne tæppefejemaskine, blev en ny virksomhed født.


Det er en BISSELL kvindeverden; Det er temaet her hos BISSELL.

Da Melville BISSELL døde i 1889, var der ingen tvivl om, hvem der skulle drive firmaet videre. Hans kone Anna trådte ind for at lede virksomheden og blev den første kvindelige administrerende direktør i Amerika. Hun forsvarede aggressivt virksomhedens patenter og markedsførte fejemaskinen med succes i hele Nordamerika og Europa. I slutningen af 1890'erne fik BISSELL sin største fan i Queen Victoria som insisterede på at hendes palads skulle "BISSELLES" hver uge. Paladsets rengøringspersonal må have elsket den ekstra fritid de havde fået, nu hvor det kongelige snavs blev meget lettere at rengøre.


Rengøring, møder letheden

Der er masser af sjov du kan få ude i verden, så nu når vi havde erobret et palads, begyndte vi at arbejde på at gøre rengøring med BISSELL-produkter endnu nemmere. I 1956 introducerede vi den manuelle tæppemaskine, den kunne skrubbe tæpper, så vi ikke behøvede at ligge på knæ og bruge vores hænder. Cinderella, du er velkommen. Kun et år senere vandt vores tæppemaskine, Bachner Award for Achievement, i det fascinerende felt af praktisk anvendelse af støbt og formet plastik. Vi var helt oppe at køre. Ved udgangen af 60'erne, var vi som en donkraft på alle overflader, revolutionerer den måde folk gjorde rent på, tilbyder vi den første kombination af Vac/Gulv skrubber, Dry Powder Rug Shampoo og applikator, og Gemini Sweeper, blev den første to-børste fejemaskine.


Rengøring bliver endnu dybere

I 1979 lavede vi magi, ved at introducere den første BISSELL dybde rengøringsmaskine til gulvtæpper, for at få snavset fra tæpperne til at forsvinde let. Så, i slutningen af 1980'erne, ligesom New Kids on the Block sang & ldquo; Hangin' Tough & rdquo ;, gjorde vi det modsatte og skabte BISSELL SC, selskabets første dybe renser, der ikke længere skulle forbindes til en vandkilde i huset. Som et resultat af det , blev dybde rengøring mere effektiv og mere praktisk end nogensinde, og det er den vej, vi har fortsat med på lige siden, da vi skabte BISSELL Big Green Clean Machine®, døbt & ldquo; Big Daddy & rdquo; dybde rengøring. Plus vi introducerede PowerGroom®, den første BISSELL-branded oprejst støvsuger i 90'erne, som mere end levede op til sit navn.


Tingene bliver lidt behåret

På den gode måde! I starten af 2000'erne, opdagede vi, at alle os her hos BISSELL er fælles om en stor kærlighed til kæledyr (72% af os er dyreejere!). Men på trods af alle de fantastiske ting, vi elsker ved vores firbenede venner, er de ret ligeglade med om deres hjem ser ordentligt ud. Da vi fandt ud af, at det var en hæmsko for mange potentielle ejere af kæledyr, vidste vi, at vi var nødt til at gøre noget. I 2001 begyndte vi at bortadoptere hunde i partnerskab med petfinder.com, og i 2005 lancerede vi vores første produkt, som var specielt designet til oprydning efter kæledyr. Under ledelse af Cathy Bissell (forælder til tre sorte labs), fortsatte vi med at støtte kæledyrene gennem bidrag til dyrevelgørenhedsorganisationer i USA. Og i 2011 grundlagde hun BISSELL Pet Foundation, en non-profit organisation, der tager sig af forsvundne, misbrugte, forsømte og forladte kæledyr ved at indsamle penge gennem salget af BISSELL kæledyrsprodukter. Siden begyndelsen har BISSELL Pet Foundation været i stand til at udbetale mere end $500.000 til over 375 organisationer i 43 lande. Vores mål er at skaffe $250.000 årligt gennem salg af kæledyrsprodukter for at støtte instituttets arbejde med at redde dyreliv. Vi er dybt engageret i at hjælpe kæledyr med at finde nye hjem, og BISSELL viser kunderne, at med de rigtige rengøringsværktøjer, kan det at eje et kæledyr kan være fyldt med glæde og venskab snarere end pelskugler og "overraskelser".


Nu hjem til en dybere rengøring

I dag er BISSELL stadig familieejet og brænder for at hjælpe dig med at rengøre dit hjem effektivt og nemt, så du kan sætte støvsugeren væk, nyde livet og opnå en grundigere rengøring. Alt i alt, uanset om dit snavs er babymad eller rødvin, mudder eller chokolade, kattehår eller kæledyrenes uheld, er vi her for at hjælpe dig med at få det ordne snavset, væk i et snuptag og fortsætte med det vigtigste ved at have et hjem – at bo i det.